Spoedgevallen – Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk – Giessen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk
Burgstraat 19 4283 GE
Giessen

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.  Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

 

Noodsituaties

In een echt levensbedreigende situatie kunt u het beste direct 112 bellen.
De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen, zoals de politie, de brandweer en de ambulance.

Niet voor niets geldt: 112 – daar red je levens mee!

De huisarts
Bij minder acute situaties belt u uw huisarts of de centrale doktersdienst in Gorinchem. Het telefoonnummer voor spoedgevallen overdag is 0183-448511 en ’s avonds, ’s nachts en in het weekend belt u de huisartsenpost: 0183-646410.

EHBO
Niet elk ongeluk is een groot ongeluk. De meeste kleine ongelukjes gebeuren gewoon thuis, op het werk of op het sportveld. Een verstuikte enkel, een snee in een vinger of iemand die zich verslikt, het is zo gebeurd. Iedereen kan helpen, als hij maar weet wat hij moet doen.

Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al een EHBO-diploma. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Zij weten nu hoe ze kunnen voorkomen dat een situatie erger wordt, terwijl de huisarts onderweg is. Ook voor u kan zo’n EHBO-diploma zeer nuttig zijn. Informeer er eens naar bij uw huisarts of kijk op www.ehbo.nl.

.