Reizigersadviezen – Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk – Giessen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk
Burgstraat 19 4283 GE
Giessen

Reizigersadviezen

Al jaren lang is onze praktijk uw vertrouwde adres om u voor te bereiden op uw vakantie- of zakenreis buiten West-Europa. Wij verzorgen uw reisadvies, eventuele vaccinaties en Informatie om zo gezond mogelijk op reis te gaan. Wij werken volgens de richtlijnen van het LCR, het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

Daarvoor hoeft u niet bij ons als patiënt ingeschreven te staan, iedereen mag een reisadvies bij ons aanvragen. U vult ons reisadvies formulier in op: Reisadvies aanvragen. Wij bestuderen uw gegevens zoals vaccinaties in het verleden en reisbestemming(en), daarna stellen we een advies op waarover we u bellen. Indien u akkoord bent met het advies, bestellen we de benodigde vaccinaties en/of medicatie en maken een afspraak op de praktijk. Van harte welkom!

Ons tarief voor reizigersadviezen is  € 35,50 per persoon. Door de meeste zorgverzekeraars worden reisadviezen en reisvaccinaties vergoed, informeer daarvoor bij uw zorgverzekering.

Advies:  download de app “Reisapp” van de Rijksoverheid:      

N.B.: De huidige stand van zaken met betrekking tot al dan niet verplichte corona-vaccinaties kunnen per land en in de tijd sterk verschillen. Een advies daarover hoort NIET bij het gewone reizigersadvies wat wij geven. Check daarom het huidige corona advies in het land van bestemming!

Vul liefst ruim van tevoren (advies is minimaal 6 weken voor vertrek) ons reizigersformulier in op deze site: Reisadvies aanvragen.

Wij wensen u een gezonde reis!