Diabeteszorg – Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk – Giessen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Giessen – Rijswijk
Burgstraat 19 4283 GE
Giessen

Diabeteszorg

Diabeteszorg bij uw huisarts

Wij zijn aangesloten bij de Diabetes Zorggroep Gorinchem e.o. Om de zorg voor u als patiënt te verbeteren hebben wij samen met een zestigtal huisartsen uit de regio Gorinchem afspraken gemaakt met diverse deskundigen over de te leveren zorg. Er zijn nauwe samenwerkingsafspraken met diëtisten, diabetesverpleegkundigen, internisten, oogartsen en SHL voor bloed- en oogcontrole. Ook kunnen wij verwijzen naar de podotherapeut bij voetproblemen. Wij zijn als uw huisartsen eindverantwoordelijk voor uw diabeteszorg. Wij zijn uw hoofdbehandelaar en wij werken nauw samen met alle andere hulpverleners die nodig zijn voor goede zorg.

Bovenstaande houdt ook in dat uw huisartsen samen met de praktijkondersteunder voor diabetes, mw. Rianne Manschot, regelmatig nascholingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Zo behandelen wij vrijwel alle diabetespatienten in onze praktijk zelf, inclusief de insuline-afhankelijke diabeten, behalve de kinderen en zwangeren met diabetes en (zeer) moeilijk in te stellen diabeten. Deze patiënten worden behandeld door resp. de kinderarts en internist.

Bestand: Folder Diabeteszorg.pdf (Acrobat reader document, 56 kB)

Folder Diabetes

Bestand: Folder Heb ik een verhoogd risico op diabetes?

Verhoogd risico op diabetes?